Woning met rietenkap volledig uitgebrand N204 – de MA Reinaldaweg Linschoten

zaterdag 7 maart 2020 19:51

Linschoten – Een woning aan de N204 – de MA Reinaldaweg is zaterdagmiddag volledig uitgebrand na een brand in een rietenkap. Een speciaal team voor dit soort branden kon ondanks de inspanningen helaas niet voorkomen dat de vlammen geheel de overhand namen en al snel het hele dak in brand zette.

Bij de brand kwam veel rook en roetdeeltjes vrij, de brandweer onderzoek nog of er sprake is van schadelijke stoffen in de deeltjes. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De brandweer gaf pas aan het begin van de avond het sein brand meester. Het blussen was op dat moment nog niet klaar.

Foto : Remco Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Woning met rietenkap volledig uitgebrand N204 – de MA Reinaldaweg Linschoten
Schrijver:

 

 

Linschoten – Een woning aan de N204 – de MA Reinaldaweg is zaterdagmiddag volledig uitgebrand na een brand in een rietenkap. Een speciaal team voor dit soort branden kon ondanks de inspanningen helaas niet voorkomen dat de vlammen geheel de overhand namen en al snel het hele dak in brand zette.

Bij de brand kwam veel rook en roetdeeltjes vrij, de brandweer onderzoek nog of er sprake is van schadelijke stoffen in de deeltjes. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De brandweer gaf pas aan het begin van de avond het sein brand meester. Het blussen was op dat moment nog niet klaar.

Foto : Remco Gerritsen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!