Getuigen gezocht na conflict Cordell Hullplaats Rotterdam Ommoord

maandag 9 maart 2020 15:58

Rotterdam- Zaterdag in de vroege ochtend heeft een man geschoten op de Cordell Hullplaats in Rotterdam-Ommoord. Een kogel ketste af op de stoep en raakte indirect een 23-jarige man op zijn bovenbeen. Deze hield een bloeduitstorting over aan het incident. De politie doet nader onderzoek.

Omstreeks 03.00u kreeg de politie een melding dat er vuurwerk zou worden afgestoken op de Cordell Hullplaats. Volgens de melding zouden vier jongeren vuurwerk op straat gooien, alcohol drinken en ruzie maken. Agenten troffen in de straat twee mannen aan die vertelden dat zij beschoten waren. De 23-jarige Vlaardinger en de 31-jarige Rotterdammer wilden iemand bezoeken en klopten en belden aan bij de betreffende woning. Er werd niet direct open gedaan, maar even later kwam een hen onbekende man naar buiten en die bedreigde beiden met een vuurwapen. Vervolgens vuurde de onbekende man. De 23-jarige Vlaardinger werd indirect geraakt door een projectiel en liep daarbij een bloeduitstorting op. De politie verrichte ter plekke sporenonderzoek en buurtonderzoek. Het onderzoek naar het incident en de verdachte wordt voortgezet.

Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk belangrijk is voor het onderzoek, bel dan 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Getuigen gezocht na conflict Cordell Hullplaats Rotterdam Ommoord
Schrijver:

 

 

Rotterdam- Zaterdag in de vroege ochtend heeft een man geschoten op de Cordell Hullplaats in Rotterdam-Ommoord. Een kogel ketste af op de stoep en raakte indirect een 23-jarige man op zijn bovenbeen. Deze hield een bloeduitstorting over aan het incident. De politie doet nader onderzoek.

Omstreeks 03.00u kreeg de politie een melding dat er vuurwerk zou worden afgestoken op de Cordell Hullplaats. Volgens de melding zouden vier jongeren vuurwerk op straat gooien, alcohol drinken en ruzie maken. Agenten troffen in de straat twee mannen aan die vertelden dat zij beschoten waren. De 23-jarige Vlaardinger en de 31-jarige Rotterdammer wilden iemand bezoeken en klopten en belden aan bij de betreffende woning. Er werd niet direct open gedaan, maar even later kwam een hen onbekende man naar buiten en die bedreigde beiden met een vuurwapen. Vervolgens vuurde de onbekende man. De 23-jarige Vlaardinger werd indirect geraakt door een projectiel en liep daarbij een bloeduitstorting op. De politie verrichte ter plekke sporenonderzoek en buurtonderzoek. Het onderzoek naar het incident en de verdachte wordt voortgezet.

Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk belangrijk is voor het onderzoek, bel dan 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Brandje in bedrijfspand aan Rotterdamseweg in Delft

Brandje in bedrijfspand aan Rotterdamseweg in Delft

Delft - Dinsdagavond 7 april rond 19.10 uur is brand ontstaan in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Rotterdamseweg in Delft. De brand was ontstaan door een barbecue op het dakterras aan de achterzijde van het pand. Deze sloeg door naar de naastgelegen aanbouw en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!