Agenten pakken brandstofdieven na achtervolging in Rotterdam-Alexander

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Agenten hebben in de nacht van zondag op maandag twee mannen aangehouden voor het tanken zonder betalen. Agenten gingen naar de auto op zoek en troffen deze al snel aan. Er ontstond een achtervolging op hoge snelheid met diverse verkeersovertredingen.

Na een korte achtervolging werd de auto op de Prins Alexanderlaan klemgereden. Één van de inzittenden sprong direct uit het nog rijdende voertuig en zette het op een lopen, de boef werd niet meer gepakt. De bijrijder en de bestuurder probeerden eveneens nog te ontsnappen maar de agenten waren sneller en grepen hem al snel in de kraag.

- Advertisement -

De politie hield een 19 jarige Rotterdammer en een 18-jarige Capellenaar aan, de bestuurder bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De pompeigenaar heeft aangifte gedaan, de bestuurder krijgt ook alle bekeuringen voor de gepleegde feiten tijdens de rit.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd