Kantine van VTV de Boerderij in de as gelegd Max Heymansstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De kantine VTV De Boerderij is afgelopen nacht rond 06.30 uur volledig in de as gelegd. Het gebouw gelegen aan de Max Heymansstraat stond al bij aankomst van de brandweer volledig in de brand. Bij de brand kwam zeer veel rook vrij. De brandweer stuurde om deze reden een NL-alert uit.

De brandweer heeft nog geprobeerd het pand te redden maar er bleek geen houden meer aan, hierop is besloten om het pand gecontroleerd te laten uitbranden. Omdat er sprake was van veel hout en dus veel brandstof voor de brand kon pas om 8 uur het sein brandmeester worden gegeven. Het nablussen zal nog een geruime tijd in beslag nemen.

- Advertisement -

Vanwege de brand is het metroverkeer tussen De Tochten en Nesselande gestremd, hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd