Medewerker kunstwinkel verjaagt overvaller met pistool in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam -Vrijdag 13 maart heeft er omstreeks 14:45 uur een gewapende overval plaatsgevonden op een kunstwinkel aan de Voorhaven. Door een heldhaftig optreden van een medewerker is de dader er zonder buit vandoor gegaan.

Een man kwam de winkel binnengelopen en richtte een vuurwapen op de medewerker. Hierop ontstond een korte worsteling, waarna de dader toch besloot zonder buit de winkel te verlaten. De medewerker raakte gelukkig niet gewond.

- Advertisement -

De overvaller liep bij het verlaten van de winkel in de richting van Aalbrechtskolk, waarna hij in de Tovertunnel in een auto is gestapt en hierna is verdwenen. Toegesnelde agenten zochten nog in de omgeving, maar helaas zonder resultaat.

Signalement
De politie is nu op zoek naar de dader. Het gaat om een blanke man van rond de 35 jaar met een normaal/breed postuur. Hij was ongeveer 1,70 meter lang en droeg een zwarte jas met spijkerbroek, zonnebril en had een zwarte sporttas bij zich. De man reed weg in een zwarte auto.

Getuigenoproep
Heeft u de dader mogelijk gezien en heeft u nog geen contact gehad met de politie? Neem dan alsnog contact op via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan ook op de website van Meld Misdaad Anoniem of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd