Politiemacht plukt minderjarigen uit metro Rotterdam Oosterflank

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een politiemacht heeft vrijdagavond een metro stilgezet welke net was vertrokken vanaf station Oosterflank. In de metro bevond zich een groep minderjarige jongens welke de confrontatie wilden gaan opzoeken met een andere groep. Één van de jongens was vanaf de Voermanweg gezien dat hij de metro binnen was gegaan. De politie bedacht zich geen moment en zette de metro stil.

De metro blokkeerde de volledige overweg, zeven jongens werden uit de metro geplukt en aangehouden. Één van hen droeg een honkbalknuppel bij zich. Getuigen vertelden aan RTV Rijnmond dat ze niet ouder waren dan 13 of 14 jaar.

- Advertisement -

https://twitter.com/M_Sepers/status/1238537412860674048

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd