Jongeren met messen en drugs van straat geplukt in Nissewaard

zaterdag 14 maart 2020 12:05

Nissewaard – De politie heeft vrijdagmiddag in samenwerking met handhaving Nissewaard een korte overlastactie georganiseerd.De actie bleek niet voor niets, binnen twee uur werden er vier messen en verdovende middelen aangetroffen tijdens het preventief fouilleren. Daarnaast werden er nog eens zestien bekeuringen geschreven.

De politie schreef bekeuren voor het rijden zonder rijbewijs, en zonder verzekering. Ook werd er bekeurd voor zwart rijden in het OV en bellen op de fiets. Een aantal jongeren kreeg een prent voor het hangen onder overkappingen en fietsen door het winkelcentrum.

Op de Groenwoudlaan werd een 15-jarige jongen met een mes aangehouden, op de H. De Lindtweg werden twee jongens van 12 en 13 jaar aangehouden, één van hen liep met een met in zijn handen en de ander had ook een mes bij zich. Op de Heemraadlaan nabij het metrostation werden twee jongens gecontroleerd, één van de jongens van slechts 15 jaar oud bleek een mes en verdovende middelen bij zich te hebben. De vier minderjarige verdachten moeten zich binnenkort melden bij het Openbaar Ministerie.

 

Overlastactie Nissewaard – 4 minderjarigen met messen en verdovende middelen aangehouden.Vrijdagmiddag werd door de…

Gepostet von Politie Nissewaard am Freitag, 13. März 2020

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongeren met messen en drugs van straat geplukt in Nissewaard
Schrijver:

 

 

Nissewaard – De politie heeft vrijdagmiddag in samenwerking met handhaving Nissewaard een korte overlastactie georganiseerd.De actie bleek niet voor niets, binnen twee uur werden er vier messen en verdovende middelen aangetroffen tijdens het preventief fouilleren. Daarnaast werden er nog eens zestien bekeuringen geschreven.

De politie schreef bekeuren voor het rijden zonder rijbewijs, en zonder verzekering. Ook werd er bekeurd voor zwart rijden in het OV en bellen op de fiets. Een aantal jongeren kreeg een prent voor het hangen onder overkappingen en fietsen door het winkelcentrum.

Op de Groenwoudlaan werd een 15-jarige jongen met een mes aangehouden, op de H. De Lindtweg werden twee jongens van 12 en 13 jaar aangehouden, één van hen liep met een met in zijn handen en de ander had ook een mes bij zich. Op de Heemraadlaan nabij het metrostation werden twee jongens gecontroleerd, één van de jongens van slechts 15 jaar oud bleek een mes en verdovende middelen bij zich te hebben. De vier minderjarige verdachten moeten zich binnenkort melden bij het Openbaar Ministerie.

 

Overlastactie Nissewaard – 4 minderjarigen met messen en verdovende middelen aangehouden.Vrijdagmiddag werd door de…

Gepostet von Politie Nissewaard am Freitag, 13. März 2020

 

Brandje in opslagloods Rotterdamseweg Delft

Brandje in opslagloods Rotterdamseweg Delft

Delft - Dinsdagavond 7 april rond 19.10 uur is brand ontstaan in een opslagloods aan de Rotterdamseweg in Delft. De brandweer kon de brand moeilijke bereiken en moest het één en ander slopen. Er is opgeschaald naar middelbrand omdat er twee ploegen zijn ingezet.De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!