Gemeenten Katwijk en Noordwijk sluiten toegangswegen naar stranden vanwege drukte

Date:

Deel bericht:

Katwijk / Noordwijk – De gemeentes Katwijk en Noordwijk hebben vanmiddag de toegangswegen naar het strand afgesloten. Dit doen de gemeenten op verzoek van de Veiligheidsregio Hollands-Midden.

De reden is de drukte, waardoor mensen geen anderhalve meter afstand meer kunnen bewaren. Deze maatregel is bedoeld om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Al gisteravond werd opgeroepen niet naar het strand gekomen. Toen was het ook al druk. De wegen blijven in ieder geval tot vanavond gesloten.

- Advertisement -

De stranden zijn niet de enige plekken in Nederland waar het druk is. Ook in diverse natuurgebieden is er een massale toeloop van mensen. Boswachters zijn niet te spreken en noemen het ‘onverantwoord’. Ook maken ze zich zorgen dat de natuur door de mensenmassa’s ernstig verstoord worden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...