Tasjesdief verwondt vrouw (63) in Bleiswijk; Politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Bleiswijk – Een 63-jarige inwoonster uit Bleiswijk raakte zaterdag 21 maart om 21.30 uur op de Meidoornstraat gewond toen een onbekende man haar trachtte te beroven van haar tas.

De vrouw kwam omstreeks 21.30 uur thuis en op het moment dat zij naar haar voordeur liep, werd zij volkomen onverwacht door een onbekende persoon van achteren hard op het hoofd geslagen en tegen de grond getrokken. De nog onbekende man, trachtte de handtas van de vrouw af te pakken en trok de vrouw daarbij hard over straat waarbij de vrouw gewond raakte aan haar schouder.

- Advertisement -

Doordat de vrouw hard gilde, kwam gelukkig direct een buurtbewoner naar buiten waarop de man haar losliet en zonder buit hard wegrende in de richting van de Edisonlaan en de Beukenlaan. Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling laten stellen voor haar verwondingen.

Signalement verdachte
De dader was een man van ongeveer 18-25 jaar oud en ongeveer 1.75 meter lang. Hij heeft een slank postuur en droeg witte sportschoenen.

Getuigenoproep
De politie vraagt mensen die iets gehoord of gezien hebben om contact op te nemen. Ook andere bruikbare informatie voor het onderzoek is welkom. U kunt contact opnemen via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Dode na ongeluk tussen motor en vrachtwagen N209 Overbuurtseweg Bleiswijk

Bleiswijk - Op de N209 bij Bleiswijk is bij een aanrijding tussen een motor en een vrachtwagen is...

Automobilist zwaargewond na crash tegen pijlwagen A12 Bleiswijk

Bleiswijk - Een automobilist is dinsdagavond zwaargewond geraakt nadat hij op de A12 tegen een pijlwagen is gereden....

Bestelbus in brand Trompstraat Bleiswijk

Bleiswijk - Bewoners van de Karel Doormanlaan in Bleiswijk hebben zaterdagavond de brandweer gebeld vanwege een brandende bestelwagen...

Omstanders redden leven na automobilist die te water raakt Hoefweg N209 Bleiswijk

Bleiswijk - Een automobilist is zondagmiddag met de auto van de weg geraakt en hierdoor in de sloot...