Politie zoekt getuigen na overval op Albert Heijn aan De Loper in Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Een supermarkt van Albert Heijn in Winkelcentrum De Loper was maandagavond doelwit van een gewapende overval. Niemand raakte gewond, maar de schrik zit er goed in. De politie spreekt graag met getuigen.

Even na 21:30 uur kwamen twee donker geklede mannen met bivakmutsen op de supermarkt binnen. Beiden hadden een vuurwapen en bedreigden daarmee het personeel. Met de inhoud van de kassa renden ze vervolgens de winkel uit. Gelukkig raakte niemand gewond. Toegesnelde agenten spraken met getuigen en deden sporenonderzoek, maar konden nog niemand aanhouden.

- Advertisement -

Op 20 maart werd de Jumbo aan De Loper eveneens overvallen. Ook toen werd er onder bedreiging van een vuurwapen geld buitgemaakt uit een kassa. De recherche onderzoekt of er een verband is tussen beide zaken.

Getuigenoproep
Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere informatie? Bel dan met de recherche van district Rijnmond-Noord op 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via de website van Meld Misdaad Anoniem.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Traumahelikopter ingezet voor onwel persoon op kermis Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 26 april rond 17.50 uur is een persoon op het terrein van...

Motorrijder (59) overleden na ongeluk Galgkade Vlaardingen

Vlaardingen - Een 59-jarige motorrijder uit Schiedam is vrijdagavond rond 18.50 uur om het leven gekomen bij een...

Woning vol rook door schoorsteenbrand Dilledonk-Zuid Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagavond 25 april is er brand uitgebroken in een schoorsteen van een woning aan de Dilledonk-Zuid...

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...