Man en vrouw gewond na woningoverval Clematislaan Rozenburg

woensdag 25 maart 2020 11:02

Rozenburg – Een man en een vrouw zijn woensdagmorgen gewond geraakt na een overval in hun woning aan de Clematislaan in Rozenburg. Een man drong de woning binnen en bedreigden de bewoners met een mes, tijdens het dreigen werd de bewoners ook aangevallen. Zij raakten daardoor gewond aan hun hoofd.

Het is niet bekend of de man er na zijn daad met een buit vandoor is gegaan. De bewoners zijn door ambulancemedewerkers behandeld aan hun verwondingen. De politie is een onderzoek gestart naar de verdachte.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man en vrouw gewond na woningoverval Clematislaan Rozenburg
Schrijver:

 

 

Rozenburg – Een man en een vrouw zijn woensdagmorgen gewond geraakt na een overval in hun woning aan de Clematislaan in Rozenburg. Een man drong de woning binnen en bedreigden de bewoners met een mes, tijdens het dreigen werd de bewoners ook aangevallen. Zij raakten daardoor gewond aan hun hoofd.

Het is niet bekend of de man er na zijn daad met een buit vandoor is gegaan. De bewoners zijn door ambulancemedewerkers behandeld aan hun verwondingen. De politie is een onderzoek gestart naar de verdachte.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!