Politie lost waarschuwingsschot bij arrestatie in Waterland Vlinderveen Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Woensdagmorgen 25 maart rond 10.35 uur heeft de politie een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding van een persoon aan de Vlinderveen in Spijkenisse. De man zou een vrouw hebben bedreigd met een vuurwapen.

De vrouw deed rond 10.15 uur melding bij de politie. Eenmaal aangekomen bij de woning in Spijkenisse zagen agenten de man in een auto stappen en wegrijden. Omdat er mogelijk sprake zou zijn van een vuurwapen, werd de benaderingstechniek gevaarlijke verdachten (BTGV) uitgevoerd. Toen de man niet direct luisterde naar de agenten, werd een waarschuwingsschot gelost. Hierna kon hij in de boeien worden geslagen.

- Advertisement -

De man had geen vuurwapen bij zich tijdens de arrestatie. De politie doet nader onderzoek. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en wordt verhoord. Er wordt vooralsnog uitgegaan om een incident in de relationele sfeer.

Foto’s : AS Media Martijn de Bruijn

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...