Politie lost waarschuwingsschot bij arrestatie in Waterland Vlinderveen Spijkenisse

woensdag 25 maart 2020 11:39

Spijkenisse – Woensdagmorgen 25 maart rond 10.35 uur heeft de politie een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding van een persoon aan de Vlinderveen in Spijkenisse. De man zou een vrouw hebben bedreigd met een vuurwapen.

De vrouw deed rond 10.15 uur melding bij de politie. Eenmaal aangekomen bij de woning in Spijkenisse zagen agenten de man in een auto stappen en wegrijden. Omdat er mogelijk sprake zou zijn van een vuurwapen, werd de benaderingstechniek gevaarlijke verdachten (BTGV) uitgevoerd. Toen de man niet direct luisterde naar de agenten, werd een waarschuwingsschot gelost. Hierna kon hij in de boeien worden geslagen.

De man had geen vuurwapen bij zich tijdens de arrestatie. De politie doet nader onderzoek. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en wordt verhoord. Er wordt vooralsnog uitgegaan om een incident in de relationele sfeer.

Foto’s : AS Media Martijn de Bruijn

 

0 reacties

Politie lost waarschuwingsschot bij arrestatie in Waterland Vlinderveen Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Woensdagmorgen 25 maart rond 10.35 uur heeft de politie een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding van een persoon aan de Vlinderveen in Spijkenisse. De man zou een vrouw hebben bedreigd met een vuurwapen.

De vrouw deed rond 10.15 uur melding bij de politie. Eenmaal aangekomen bij de woning in Spijkenisse zagen agenten de man in een auto stappen en wegrijden. Omdat er mogelijk sprake zou zijn van een vuurwapen, werd de benaderingstechniek gevaarlijke verdachten (BTGV) uitgevoerd. Toen de man niet direct luisterde naar de agenten, werd een waarschuwingsschot gelost. Hierna kon hij in de boeien worden geslagen.

De man had geen vuurwapen bij zich tijdens de arrestatie. De politie doet nader onderzoek. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en wordt verhoord. Er wordt vooralsnog uitgegaan om een incident in de relationele sfeer.

Foto’s : AS Media Martijn de Bruijn

 

Coronadorp voor daklozen bij ADO-stadion verhuist

Coronadorp voor daklozen bij ADO-stadion verhuist

Den Haag - Het 'corona-dorp' voor daklozen dat was opgezet op het parkeerterrein naast het ADO-stadion, gaat verhuizen nu de eerste thuiswedstrijd in de voetbalarena gepland staat. "Thuis uitzieken voor mensen zonder huis", was de gedachte achter het opgebouwde dorp,...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!