Stoffelijk overschot aangetroffen in woning Kromhoutstraat Rotterdam

woensdag 25 maart 2020 11:31

Rotterdam – Hulpdiensten hebben dinsdagavond urenlang onderzoek gedaan in een woning aan de Kromhoutstraat nadat er een stoffelijk overschot was aangetroffen. De bewoner was mogelijk al weken, al dan niet maanden in de woning overleden.

Hoe de bewoner om het leven is gekomen is niet bekend, maar van een misdrijf vooralsnog geen sprake. Het is bijzonder dat mensen in deze maatschappij nog zolang niet gemist worden. Waardoor de politie de melding heeft gekregen is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Stoffelijk overschot aangetroffen in woning Kromhoutstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Hulpdiensten hebben dinsdagavond urenlang onderzoek gedaan in een woning aan de Kromhoutstraat nadat er een stoffelijk overschot was aangetroffen. De bewoner was mogelijk al weken, al dan niet maanden in de woning overleden.

Hoe de bewoner om het leven is gekomen is niet bekend, maar van een misdrijf vooralsnog geen sprake. Het is bijzonder dat mensen in deze maatschappij nog zolang niet gemist worden. Waardoor de politie de melding heeft gekregen is niet bekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!