Vrouw en kinderen vastgebonden tijdens woningoverval Verheijstraat Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Een vrouw en haar twee kinderen zijn dinsdagavond omstreeks 20.00 uur overvallen in hun woning aan de Verheijstraat in Vlaardingen. Overvallers drongen de woning binnen en bedreigden de slachtoffers met een honkbalknuppel en een mes.

Om hun zoektocht rustig te laten verlopen bonden ze de vrouw en haar kinderen vast, de andere overvallers doorzochten het huis waarna ze er met diverse apparatuur vandoor gingen. Kort erna kon toch de politie worden gealarmeerd maar helaas zijn de verdachten niet meer aangetroffen.

- Advertisement -

De bewoners zijn erg aangedaan door het incident en krijgen slachtofferhulp aangeboden, heeft u meer informatie of tips voor de politie neemt dan contact met ze op.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd