Auto vat vlam na eenzijdig ongeval op A12 bij Zevenhuizen

zondag 29 maart 2020 12:54

Zevenhuizen / Bleiswijk – Zondagochtend 29 maart is een auto in brand gevlogen na een eenzijdig ongeval op de A12 tussen Zevenhuizen en Bleiswijk. De bestuurder raakte gelukkig niet gewond.

Even voor 05.30 uur kwam de auto tegen de vangrail terecht en vatte kort daarop vlam. De brandweer heeft de auto geblust en de bestuurder is nagekeken door het ambulancepersoneel. Deze bleek geen verwondingen te hebben opgelopen.

De politie heeft een alcohol- en speekseltest afgenomen bij de bestuurder. Het is niet bekend welk resultaat hieruit naar voren kwam. Gedurende het incident waren twee van de drie rijstroken op de A12 richting Den Haag enige tijd afgesloten.


Fotografie: Remco Gerritsen

 

0 reacties

Auto vat vlam na eenzijdig ongeval op A12 bij Zevenhuizen
Schrijver:

 

 

Zevenhuizen / Bleiswijk – Zondagochtend 29 maart is een auto in brand gevlogen na een eenzijdig ongeval op de A12 tussen Zevenhuizen en Bleiswijk. De bestuurder raakte gelukkig niet gewond.

Even voor 05.30 uur kwam de auto tegen de vangrail terecht en vatte kort daarop vlam. De brandweer heeft de auto geblust en de bestuurder is nagekeken door het ambulancepersoneel. Deze bleek geen verwondingen te hebben opgelopen.

De politie heeft een alcohol- en speekseltest afgenomen bij de bestuurder. Het is niet bekend welk resultaat hieruit naar voren kwam. Gedurende het incident waren twee van de drie rijstroken op de A12 richting Den Haag enige tijd afgesloten.


Fotografie: Remco Gerritsen

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!