woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Ondanks aanhouding toch weer autobrand in Waddinxveen

- advertentie -

Waddinxveen – Afgelopen vrijdag nog kwam het nieuws naar buiten dat de politie een verdachte had aangehouden voor de recente voertuigbranden in Waddinxveen. Nu nog geen twee nachten later is er toch weer een auto volledig verwoest door brand.

“Hopelijk betekent dit dat we als inwoners even opgelucht adem kunnen halen..”, zo reageerde Burgemeester Nieuwenhuis op het nieuws van de aanhouding. De brandweerlieden die afgelopen maanden tientallen keren moesten uitrukken, zullen hetzelfde hebben gedacht. Het moet een bittere pil zijn geweest toen vanochtend rond half 5 toch het alarm weer afging in de kazerne.

Weer betreft het een voertuigbrand. Een auto in C. Huygenslaan stond in lichterlaaie en is nu – ondanks het snelle optreden van de brandweer – rijp voor de sloop. Nu is de vraag of de eerder aangehouden verdachte onschuldig is of dat Waddinxveen wellicht geteisterd wordt door meerdere pyromanen. Al met al zal de politie verder moeten met het onderzoek.

Fotografie: Remco Gerritsen

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -