donderdag, maart 4, 2021

Ondanks aanhouding toch weer autobrand in Waddinxveen

Waddinxveen – Afgelopen vrijdag nog kwam het nieuws naar buiten dat de politie een verdachte had aangehouden voor de recente voertuigbranden in Waddinxveen. Nu nog geen twee nachten later is er toch weer een auto volledig verwoest door brand.

“Hopelijk betekent dit dat we als inwoners even opgelucht adem kunnen halen..”, zo reageerde Burgemeester Nieuwenhuis op het nieuws van de aanhouding. De brandweerlieden die afgelopen maanden tientallen keren moesten uitrukken, zullen hetzelfde hebben gedacht. Het moet een bittere pil zijn geweest toen vanochtend rond half 5 toch het alarm weer afging in de kazerne.

Weer betreft het een voertuigbrand. Een auto in C. Huygenslaan stond in lichterlaaie en is nu – ondanks het snelle optreden van de brandweer – rijp voor de sloop. Nu is de vraag of de eerder aangehouden verdachte onschuldig is of dat Waddinxveen wellicht geteisterd wordt door meerdere pyromanen. Al met al zal de politie verder moeten met het onderzoek.

Fotografie: Remco Gerritsen

Related Articles

Hardleerse Rotterdammer raakt auto kwijt na rijden zonder rijbewijs

0
Nieuwveen - De politie heeft in een 21-jarige Rotterdammer staande gehouden in Nieuwveen nadat hij...

Milieudienst DCMR : Het kan vanavond flink stinken rondom de Havens van Rotterdam

0
Rotterdam - Steeds meer inwoners van Rotterdam E.O bellen met de milieudienst DCMR dat het...

Lichtgewonde na ongeval tussen meerdere auto’s A15 Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een ongeluk op de A15 zijn woensdagmiddag rond 17.28 meerdere auto's betrokken...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg