Politie zoekt getuigen van overval op supermarkt aan Maaskade Rotterdam

zondag 29 maart 2020 13:33

Rotterdam – Twee mannen overvielen zaterdagavond een Aldi-supermarkt aan de Maaskade. Met een vuurwapen eisten de inhoud van de kluis. De politie is een onderzoek gestart en hoopt dat getuigen zich melden.

Iets voor 20.00 uur kwamen twee donker getinte mannen met mondkapjes op de supermarkt binnen. Onder bedreiging van een vuurwapen moesten drie medewerkers en een klant mee naar de kluis. De kluis moest open en het geld in een plastic Aldi-tas. Tot de twee overvallers weg waren, moesten de vier in het kantoor blijven zitten.

Eenmaal met het geld verdween het tweetal richting de Willemsbrug. Gelukkig raakte niemand van het personeel of de klanten gewond,  maar de impact was groot.De daders zijn vooralsnog niet aangetroffen.

Signalement
De twee overvallers zijn rond de 25 jaar en spraken geen Nederlands. Ze hadden zwart haar, droegen zwarte kleding, witte latex handschoenen en een licht blauw mondkapje. Ze zijn de winkel uit gegaan richting de Willemsbrug.

Politieonderzoek
De politie heeft al met getuigen gesproken en camerabeelden veiliggesteld. De politie komt graag in contact met mensen die de politie nog niet heeft gesproken. Heeft u de verdachten gezien of heeft u andere bruikbare informatie voor het politieonderzoek? Bel dan met 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

 

0 reacties

Politie zoekt getuigen van overval op supermarkt aan Maaskade Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Twee mannen overvielen zaterdagavond een Aldi-supermarkt aan de Maaskade. Met een vuurwapen eisten de inhoud van de kluis. De politie is een onderzoek gestart en hoopt dat getuigen zich melden.

Iets voor 20.00 uur kwamen twee donker getinte mannen met mondkapjes op de supermarkt binnen. Onder bedreiging van een vuurwapen moesten drie medewerkers en een klant mee naar de kluis. De kluis moest open en het geld in een plastic Aldi-tas. Tot de twee overvallers weg waren, moesten de vier in het kantoor blijven zitten.

Eenmaal met het geld verdween het tweetal richting de Willemsbrug. Gelukkig raakte niemand van het personeel of de klanten gewond,  maar de impact was groot.De daders zijn vooralsnog niet aangetroffen.

Signalement
De twee overvallers zijn rond de 25 jaar en spraken geen Nederlands. Ze hadden zwart haar, droegen zwarte kleding, witte latex handschoenen en een licht blauw mondkapje. Ze zijn de winkel uit gegaan richting de Willemsbrug.

Politieonderzoek
De politie heeft al met getuigen gesproken en camerabeelden veiliggesteld. De politie komt graag in contact met mensen die de politie nog niet heeft gesproken. Heeft u de verdachten gezien of heeft u andere bruikbare informatie voor het politieonderzoek? Bel dan met 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!