Automobilist raakt rijbewijs kwijt na inhalen lachgas Julianalaan Schiedam

dinsdag 31 maart 2020 08:44

Schiedam – Agenten hebben afgelopen nacht het rijbewijs van een automobilist ingevorderd. De bestuurder werd gezien op de Julianalaan toen hij in zijn auto zat met een lachgastank tussen hem en de bijrijdersstoel in. Er bleek veel achter elkaar geïnhaleerd te zijn dat de tank zelfs vastgevroren bleek te zitten aan het interieur.

De man had in eerste instantie niet eens in de gaten dat er een agent naast hem stond, De jongeman was volgens de agenten compleet versuft en bedwelmd door het gas en er was geen zinnig woord mee te voeren. Agenten besloten om de man zijn rijbewijs in te nemen en hem aan te melden bij het CBR.

Foto : Politie Delfshaven

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Automobilist raakt rijbewijs kwijt na inhalen lachgas Julianalaan Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Agenten hebben afgelopen nacht het rijbewijs van een automobilist ingevorderd. De bestuurder werd gezien op de Julianalaan toen hij in zijn auto zat met een lachgastank tussen hem en de bijrijdersstoel in. Er bleek veel achter elkaar geïnhaleerd te zijn dat de tank zelfs vastgevroren bleek te zitten aan het interieur.

De man had in eerste instantie niet eens in de gaten dat er een agent naast hem stond, De jongeman was volgens de agenten compleet versuft en bedwelmd door het gas en er was geen zinnig woord mee te voeren. Agenten besloten om de man zijn rijbewijs in te nemen en hem aan te melden bij het CBR.

Foto : Politie Delfshaven

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!