Traumahelikopter opgeroepen voor incidenten in Nieuwerkerk en Capelle aan den IJssel

dinsdag 31 maart 2020 16:31

Capelle/Nieuwerkerk aan den IJssel – De traumahelikopter is dinsdag tot twee maal opgeroepen om assistentie te verlenen aan het ambulancepersoneel op het Lelieveld in Nieuwerkerk aan den IJssel en op het Roos van Dekema in Capelle aan den IJssel.

In Capelle werd de landing ingezet maar afgebroken, in Nieuwerkerk was de helikopter langs de N219 geland, het personeel van de helikopter waren kort ter plaatse waarop de helikopter snel weer terug ging naar het vliegveld. In beide gevallen bleek het allemaal erg mee te vallen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Traumahelikopter opgeroepen voor incidenten in Nieuwerkerk en Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle/Nieuwerkerk aan den IJssel – De traumahelikopter is dinsdag tot twee maal opgeroepen om assistentie te verlenen aan het ambulancepersoneel op het Lelieveld in Nieuwerkerk aan den IJssel en op het Roos van Dekema in Capelle aan den IJssel.

In Capelle werd de landing ingezet maar afgebroken, in Nieuwerkerk was de helikopter langs de N219 geland, het personeel van de helikopter waren kort ter plaatse waarop de helikopter snel weer terug ging naar het vliegveld. In beide gevallen bleek het allemaal erg mee te vallen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!