Trouwstoetmepper gaat wederom de fout in

woensdag 1 april 2020 14:46

Rotterdam – De 26-jarige Shahid B. die vorig jaar zomer de Rotterdamse agent Gert Jan de Jonge bewusteloos sloeg is opnieuw opgepakt door de politie. Ditmaal bleek dat hij de voorwaarden van zijn vrijlating had geschonden. Shahid B bleek onder invloed van drugs te zijn melden bronnen aan de Telegraaf.

De Telegraaf heeft navraag gedaan bij het Openbaar Ministerie en zij bevestigen dat Shahid B zijn voorwaarden heeft geschonden. Shahid B zit op dit moment weer vast.

Shahid B is geen lieverdje in deze maatschappij, In december 2012 werd hij veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf wegens diefstal met geweld en onder dreiging van een vuurwapen. Een jaar daarvan werd hem voorwaardelijk opgelegd, met een proeftijd van drie jaar. In 2014 werd de straf omgezet in jeugd-tbs, omdat dat betere kansen bood op begeleiding en behandeling. Zijn proeftijd werd steeds verlengd – tot maar liefst 7 jaar – omdat Shahid B. zich niet hield aan de voorwaarde om begeleiding van de reclassering te accepteren.

Shahid B. is nog in afwachting op de uitspraak van de zaak tegen Gert Jan de Jonge. De agent werd toen door hem tijdens een trouwstoet bewusteloos geslagen. Shahid B. werd toen dagenlang verstopt door familie. Uiteindelijk werd hij onder het bed aangetroffen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Trouwstoetmepper gaat wederom de fout in
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De 26-jarige Shahid B. die vorig jaar zomer de Rotterdamse agent Gert Jan de Jonge bewusteloos sloeg is opnieuw opgepakt door de politie. Ditmaal bleek dat hij de voorwaarden van zijn vrijlating had geschonden. Shahid B bleek onder invloed van drugs te zijn melden bronnen aan de Telegraaf.

De Telegraaf heeft navraag gedaan bij het Openbaar Ministerie en zij bevestigen dat Shahid B zijn voorwaarden heeft geschonden. Shahid B zit op dit moment weer vast.

Shahid B is geen lieverdje in deze maatschappij, In december 2012 werd hij veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf wegens diefstal met geweld en onder dreiging van een vuurwapen. Een jaar daarvan werd hem voorwaardelijk opgelegd, met een proeftijd van drie jaar. In 2014 werd de straf omgezet in jeugd-tbs, omdat dat betere kansen bood op begeleiding en behandeling. Zijn proeftijd werd steeds verlengd – tot maar liefst 7 jaar – omdat Shahid B. zich niet hield aan de voorwaarde om begeleiding van de reclassering te accepteren.

Shahid B. is nog in afwachting op de uitspraak van de zaak tegen Gert Jan de Jonge. De agent werd toen door hem tijdens een trouwstoet bewusteloos geslagen. Shahid B. werd toen dagenlang verstopt door familie. Uiteindelijk werd hij onder het bed aangetroffen.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!