Brandweer uitgerukt voor zeer grote brand Vuurplaat Rotterdam

donderdag 2 april 2020 07:55

Rotterdam – De brandweer is donderdagmorgen uitgerukt voor een brand in een gebouw aan de Vuurplaat in Rotterdam Zuid. Er zou sprake zijn van een forse rookontwikkeling vanuit de garage. Er is vrijwel direct opgeschaald naar zeer grote brand om extra eenheden ter plaatse te laten komen.

Het is nog niet bekend wat er precies in de brand staat.

later meer

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer uitgerukt voor zeer grote brand Vuurplaat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer is donderdagmorgen uitgerukt voor een brand in een gebouw aan de Vuurplaat in Rotterdam Zuid. Er zou sprake zijn van een forse rookontwikkeling vanuit de garage. Er is vrijwel direct opgeschaald naar zeer grote brand om extra eenheden ter plaatse te laten komen.

Het is nog niet bekend wat er precies in de brand staat.

later meer

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!