Motorclubleden Caloh Wagoh aangehouden na schietincident op Asserweg in Rotterdam

donderdag 2 april 2020 21:11

Rotterdam – Na diverse meldingen dat er op de Asserweg, gisteravond rond kwart voor tien, werd geschoten, hielden agenten twee mannen van 42 en 25 jaar oud aan. Beiden bleken lid van Caloh Wagoh.

Naar aanleiding van diverse meldingen dat er bij een ruzie gebruik werd gemaakt van vuurwapens gingen meerdere politie-eenheden naar de Asserweg. Direct werd een onderzoek in de omgeving ingesteld en getuigen gehoord. Hierbij werd één huls aangetroffen.

Aanhoudingen
Volgens de politie zouden er meerdere auto’s betrokken zijn geweest bij de ruzie. Aan de hand van getuigenverklaringen zijn de inzittenden van een auto, die geparkeerd stond aan de Loderstraat, aangehouden. Dit zijn een 42-jarige Rotterdammer en een 25-jarige inwoner uit Delft. Beide verdachten waren niet in het bezit van een vuurwapen. In de auto zijn wel een tiental flessen met lachgas aangetroffen.

Beide mannen bleken van Caloh Wagoh, aldus de politie, en zijn aangehouden, verhoord en heengezonden. Op een later moment moeten zij zich voor de rechter verantwoorden.

Verder onderzoek en getuigenoproep
Camerabeelden uit de directe omgeving worden uitgekeken en getuigen nader gehoord.Heeft u iets gezien of gehoord en nog niet met de politie gesproken? Dan vraagt de politie u om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0900-8844 of op de website van Meld Misdaad Anoniem.


Foto: Archieffoto

 

0 reacties

Motorclubleden Caloh Wagoh aangehouden na schietincident op Asserweg in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Na diverse meldingen dat er op de Asserweg, gisteravond rond kwart voor tien, werd geschoten, hielden agenten twee mannen van 42 en 25 jaar oud aan. Beiden bleken lid van Caloh Wagoh.

Naar aanleiding van diverse meldingen dat er bij een ruzie gebruik werd gemaakt van vuurwapens gingen meerdere politie-eenheden naar de Asserweg. Direct werd een onderzoek in de omgeving ingesteld en getuigen gehoord. Hierbij werd één huls aangetroffen.

Aanhoudingen
Volgens de politie zouden er meerdere auto’s betrokken zijn geweest bij de ruzie. Aan de hand van getuigenverklaringen zijn de inzittenden van een auto, die geparkeerd stond aan de Loderstraat, aangehouden. Dit zijn een 42-jarige Rotterdammer en een 25-jarige inwoner uit Delft. Beide verdachten waren niet in het bezit van een vuurwapen. In de auto zijn wel een tiental flessen met lachgas aangetroffen.

Beide mannen bleken van Caloh Wagoh, aldus de politie, en zijn aangehouden, verhoord en heengezonden. Op een later moment moeten zij zich voor de rechter verantwoorden.

Verder onderzoek en getuigenoproep
Camerabeelden uit de directe omgeving worden uitgekeken en getuigen nader gehoord.Heeft u iets gezien of gehoord en nog niet met de politie gesproken? Dan vraagt de politie u om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0900-8844 of op de website van Meld Misdaad Anoniem.


Foto: Archieffoto

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!