Motorclubleden Caloh Wagoh aangehouden na schietincident op Asserweg in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Na diverse meldingen dat er op de Asserweg, gisteravond rond kwart voor tien, werd geschoten, hielden agenten twee mannen van 42 en 25 jaar oud aan. Beiden bleken lid van Caloh Wagoh.

Naar aanleiding van diverse meldingen dat er bij een ruzie gebruik werd gemaakt van vuurwapens gingen meerdere politie-eenheden naar de Asserweg. Direct werd een onderzoek in de omgeving ingesteld en getuigen gehoord. Hierbij werd één huls aangetroffen.

- Advertisement -

Aanhoudingen
Volgens de politie zouden er meerdere auto’s betrokken zijn geweest bij de ruzie. Aan de hand van getuigenverklaringen zijn de inzittenden van een auto, die geparkeerd stond aan de Loderstraat, aangehouden. Dit zijn een 42-jarige Rotterdammer en een 25-jarige inwoner uit Delft. Beide verdachten waren niet in het bezit van een vuurwapen. In de auto zijn wel een tiental flessen met lachgas aangetroffen.

Beide mannen bleken van Caloh Wagoh, aldus de politie, en zijn aangehouden, verhoord en heengezonden. Op een later moment moeten zij zich voor de rechter verantwoorden.

Verder onderzoek en getuigenoproep
Camerabeelden uit de directe omgeving worden uitgekeken en getuigen nader gehoord.Heeft u iets gezien of gehoord en nog niet met de politie gesproken? Dan vraagt de politie u om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0900-8844 of op de website van Meld Misdaad Anoniem.


Foto: Archieffoto

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere woningen ontruimd na uitslaande dakbrand bij appartementencomplex aan Meidoornstraat in Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagochtend 29 maart heeft er een uitslaande brand gewoed bij een appartementencomplex aan de Meidoornstraat. Twee...

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Opnieuw explosie in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam-Crooswijk is afgelopen nacht geprobeerd om een explosief...