Steekincident Kopenhagenstraat Rotterdam betrof uit de hand gelopen Marktplaats-verkoop

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Het steekincident op de Kopenhagenstraat afgelopen nacht was het resultaat van een Marktplaats-verkoop van een oude telefoon. De man die werd gestoken, is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis.

Een 18-jarige vrouw wilde via Marktplaats haar telefoon verkopen en had afgesproken met een potentiële koper. Eenmaal voor de deur vertrouwde ze het niet door het verdachte gedrag van de koper. De vrouw haar vader kwam bij haar staan bij de deur. Toen de koper doorhad dat ze niet meer van plan waren de telefoon af te geven, griste hij het uit de vrouw haar handen. De vader van de vrouw pakte direct weer de telefoon terug en werd daarop neergestoken in zijn zij.

- Advertisement -

Direct kwamen buren, gealarmeerd door de tumult, in actie en schoten de neergestoken vader te hulp. De jonge verdachte, een jongen met zwart krulhaar, gekleed in een trainingsbroek, is weggefietst en helaas ontkomen. De politie is nog altijd bezig met het onderzoek. Inmiddels is het slachtoffer behandeld aan zijn wond en ontslagen uit het ziekenhuis.

Getuigenoproep
De politie hoopt dat meer mensen met bruikbare informatie voor het politieonderzoek zich melden. Alle informatie dat kan leiden naar de mogelijke dader is welkom. U kunt contact opnemen via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem via de website of op 0800-7000.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Voordeur portiek beschadigd na explosie op Generaal Van der Heijdenstraat in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van zondag op maandag 18 maart heeft er een explosie plaatsgevonden bij een...

Brandweer blust kleine brand in meterkast Digna Johannaweg Hoogvliet

Digna Johannaweg, Hoogvliet Rotterdam - Zondagmiddag 17 maart rond 17.41 uur is er brand uitgebroken in een woning....

Dode na steekpartij in woning Brautigamstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij in een woning aan de Brautigamstraat in Rotterdam-Feijenoord is zaterdagmorgen een man om...