Politie zoekt getuigen van overval op tankstation Groene Kruisweg Rotterdam

vrijdag 3 april 2020 16:04

Rotterdam – Een tankstation aan de Groene Kruisweg was donderdagavond 2 april doelwit van een overval. Een man met een mes en stok bedreigde de aanwezige medewerker en vertrok met geld. Niemand raakte gewond.

Even na 23:30 uur kwam de donker geklede man van 20-25 jaar binnen en schreeuwde in het Engels dat hij geld wilde. Hij vertrok met de inhoud van de kassalade en liet de medewerker geschrokken, maar ongedeerd achter.

Toegesnelde agenten konden in de omgeving geen verdachte meer aanhouden. Camerabeelden en sporen zijn veiliggesteld voor het onderzoek.

Getuigenoproep
Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere bruikbare informatie voor het onderzoek? Neem contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of de website van Meld Misdaad Anoniem.

 

0 reacties

Politie zoekt getuigen van overval op tankstation Groene Kruisweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een tankstation aan de Groene Kruisweg was donderdagavond 2 april doelwit van een overval. Een man met een mes en stok bedreigde de aanwezige medewerker en vertrok met geld. Niemand raakte gewond.

Even na 23:30 uur kwam de donker geklede man van 20-25 jaar binnen en schreeuwde in het Engels dat hij geld wilde. Hij vertrok met de inhoud van de kassalade en liet de medewerker geschrokken, maar ongedeerd achter.

Toegesnelde agenten konden in de omgeving geen verdachte meer aanhouden. Camerabeelden en sporen zijn veiliggesteld voor het onderzoek.

Getuigenoproep
Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere bruikbare informatie voor het onderzoek? Neem contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of de website van Meld Misdaad Anoniem.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!