Man (26) overleden na ongeval met motor Weena Rotterdam

zaterdag 4 april 2020 17:52

Rotterdam – Een 26-jarige man is zaterdagmiddag op het Weena om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeluk op het Weena. De man welke een motor met drie wielen bestuurder raakte met één wiel een stoeprand en werd gelanceerd tegen een boom.

Het slachtoffer verloor vrijwel direct zijn bewust zijn en overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De bijrijder die achterop zat raakte wonderwel niet gewond.

Waardoor het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, de politie heeft de weg tussen het Centraal Station en de Henegouwerlaan afgesloten voor het verkeer. Het is het tweede dodelijke ongeval van vandaag. Eerder overleed een 85-jarige vrouw toen ze werd geschept door een vrachtwagen.

 

0 reacties

Man (26) overleden na ongeval met motor Weena Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 26-jarige man is zaterdagmiddag op het Weena om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeluk op het Weena. De man welke een motor met drie wielen bestuurder raakte met één wiel een stoeprand en werd gelanceerd tegen een boom.

Het slachtoffer verloor vrijwel direct zijn bewust zijn en overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De bijrijder die achterop zat raakte wonderwel niet gewond.

Waardoor het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, de politie heeft de weg tussen het Centraal Station en de Henegouwerlaan afgesloten voor het verkeer. Het is het tweede dodelijke ongeval van vandaag. Eerder overleed een 85-jarige vrouw toen ze werd geschept door een vrachtwagen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!