Drie Rotterdammers aangehouden voor poging woninginbraak Donau Nieuwerkerk aan den IJssel

zondag 5 april 2020 12:03

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie heeft zaterdagavond drie inbrekers uit Rotterdam aangehouden voor een poging tot inbraak in een woning aan de Donau in Nieuwerkerk aan den IJssel. De mannen werden opgemerkt door een bewoner omdat de mannen opvallend veel belangstelling hadden voor een woning waarop de politie werd getipt.

Agenten gingen ter plaatse en troffen bij de woning de verdachten en inderdaad braaksporen aan, ook lag er in de voortuin een handschoen. De handschoen bleek te matchen met die van de verdachte. De mannen zijn hierop aangehouden op verdenking van poging tot inbraak. Het gaat om drie mannen van 18, 20 en 21 jaar oud.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

0 reacties

Drie Rotterdammers aangehouden voor poging woninginbraak Donau Nieuwerkerk aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie heeft zaterdagavond drie inbrekers uit Rotterdam aangehouden voor een poging tot inbraak in een woning aan de Donau in Nieuwerkerk aan den IJssel. De mannen werden opgemerkt door een bewoner omdat de mannen opvallend veel belangstelling hadden voor een woning waarop de politie werd getipt.

Agenten gingen ter plaatse en troffen bij de woning de verdachten en inderdaad braaksporen aan, ook lag er in de voortuin een handschoen. De handschoen bleek te matchen met die van de verdachte. De mannen zijn hierop aangehouden op verdenking van poging tot inbraak. Het gaat om drie mannen van 18, 20 en 21 jaar oud.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!