Man (26) rijdt agenten aan tijdens controle en vlucht in Zwijndrecht

zondag 5 april 2020 10:54

Zwijndrecht – Drie inzittenden zijn afgelopen nacht op de Munnikensteeg in Zwijndrecht aangehouden nadat zij ervandoor waren voor de politie. De auto waarin de mannen zaten werd op de A15 gespot vanwege zijn hoge snelheid en het maken van meerdere verkeersovertredingen. De auto werd gestopt en de bestuurder werd aan een controle onderworpen. Toen agenten de bestuurder wilden gaan aanhouden ging hij ervandoor. De twee agenten raakten daardoor lichtgewond omdat zij door de auto werden geraakt en daarbij vielen.

De politie zette vervolgens de achtervolging in, waarna de inzittenden doormiddel van een BTGV-procedure op de Munnikensteeg uit de auto werden gepraat. De drie personen waaronder een 26-jarige man uit Vlaardingen zijn aangehouden. De bestuurder zal zich moeten gaan verantwoorden voor de rechter.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (26) rijdt agenten aan tijdens controle en vlucht in Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Zwijndrecht – Drie inzittenden zijn afgelopen nacht op de Munnikensteeg in Zwijndrecht aangehouden nadat zij ervandoor waren voor de politie. De auto waarin de mannen zaten werd op de A15 gespot vanwege zijn hoge snelheid en het maken van meerdere verkeersovertredingen. De auto werd gestopt en de bestuurder werd aan een controle onderworpen. Toen agenten de bestuurder wilden gaan aanhouden ging hij ervandoor. De twee agenten raakten daardoor lichtgewond omdat zij door de auto werden geraakt en daarbij vielen.

De politie zette vervolgens de achtervolging in, waarna de inzittenden doormiddel van een BTGV-procedure op de Munnikensteeg uit de auto werden gepraat. De drie personen waaronder een 26-jarige man uit Vlaardingen zijn aangehouden. De bestuurder zal zich moeten gaan verantwoorden voor de rechter.

 

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!