Strandboulevard Nesselande druk met bezoekers Kosboulevard Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Handhavers en de politie hebben zondag meerdere keren moeten optreden tegen het samenscholingsverbod rondom het strand van Nesselande. Meerdere groepen jongeren hadden lak aan de regels voor het afstand houden en kwamen toch dicht bij elkaar.

In de middag was de maat vol en hebben meerdere eenheden van de politie en handhaving een schoonveegactie gehouden. Of er daarbij ook bekeurd is, is nog onbekend.

Bij de ingang van de Jumbo werden een groepje jongeren bij een auto aangesproken door de politie. Zij hadden een lachgastank van maar liefst 4 kilo bij zich. De politie zoekt de zaak verder uit en heeft de tank leeg laten lopen. Je mag als burger maximaal 2 kilo vervoeren, meer vervoeren dan 2 kilo zonder vergunningen is een milieudelict.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

20200405203519.jpg

- Advertisement -

Gerelateerd