zondag, januari 17, 2021

Twee gewonden na steekpartij in woning Westzeedijk Rotterdam

Rotterdam – Zondagmorgen 5 april raakten een 40-jarige Rijswijker en een 43-jarige Delftenaar gewond na een steekpartij in een woning aan de Westzeedijk in Rotterdam. De politie kreeg de melding omstreeks 05.40 uur binnen van het steekincident. Ter plaatse gekomen agenten troffen het 40-jarige slachtoffer voor de deur aan.

Het slachtoffer met een verwonding aan zijn hand verklaarde dat hij was gestoken door een man die nog in de woning was. Agenten troffen in de woning de 38-jarige bewoner van het pand aan. Eenmaal in de woning werd ook de 43-jarige man met meerdere steekwonden aangetroffen, de 38-jarige man werd aangehouden op verdenking van poging doodslag, dan wel zware mishandeling. De twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak is nog niet bekend.

Related Articles

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Twee gewonden bij keukenbrand Pannekoekstraat Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een woningbrand in de Pannekoekstraat zijn zondagavond twee personen gewond geraakt. De...

Schiedammer verstopt wiet in heuptasje van 2-jarig neefje

0
Halsteren - De politie heeft zaterdag in het Brabantse Halsteren een 32-jarige man uit Schiedam...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg