Twee gewonden na steekpartij in woning Westzeedijk Rotterdam

zondag 5 april 2020 11:16

Rotterdam – Zondagmorgen 5 april raakten een 40-jarige Rijswijker en een 43-jarige Delftenaar gewond na een steekpartij in een woning aan de Westzeedijk in Rotterdam. De politie kreeg de melding omstreeks 05.40 uur binnen van het steekincident. Ter plaatse gekomen agenten troffen het 40-jarige slachtoffer voor de deur aan.

Het slachtoffer met een verwonding aan zijn hand verklaarde dat hij was gestoken door een man die nog in de woning was. Agenten troffen in de woning de 38-jarige bewoner van het pand aan. Eenmaal in de woning werd ook de 43-jarige man met meerdere steekwonden aangetroffen, de 38-jarige man werd aangehouden op verdenking van poging doodslag, dan wel zware mishandeling. De twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak is nog niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden na steekpartij in woning Westzeedijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zondagmorgen 5 april raakten een 40-jarige Rijswijker en een 43-jarige Delftenaar gewond na een steekpartij in een woning aan de Westzeedijk in Rotterdam. De politie kreeg de melding omstreeks 05.40 uur binnen van het steekincident. Ter plaatse gekomen agenten troffen het 40-jarige slachtoffer voor de deur aan.

Het slachtoffer met een verwonding aan zijn hand verklaarde dat hij was gestoken door een man die nog in de woning was. Agenten troffen in de woning de 38-jarige bewoner van het pand aan. Eenmaal in de woning werd ook de 43-jarige man met meerdere steekwonden aangetroffen, de 38-jarige man werd aangehouden op verdenking van poging doodslag, dan wel zware mishandeling. De twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak is nog niet bekend.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!