Verdachten van overval op hotel snel in de kraag gevat Pieter de Hoochweg Rotterdam

zondag 5 april 2020 11:35

Rotterdam – Agenten hebben afgelopen nacht kort na middernacht twee mannen (28 en 35 jaar) aangehouden als verdachte voor een overval op een hotel aan Pieter de Hoochweg in Rotterdam. De mannen zouden een kamer in het hotel rond 23.30 uur hebben overvallen.

De mannen bedreigde de bezoeker van het hotel met een vuurwapen en gingen er vervolgens met enkele persoonlijke eigendommen vandoor. De mannen vertrokken in een auto die snel kon worden getraceerd. Hierop kon de auto worden staande gehouden en de verdachten in de boeien geslagen.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdachten van overval op hotel snel in de kraag gevat Pieter de Hoochweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben afgelopen nacht kort na middernacht twee mannen (28 en 35 jaar) aangehouden als verdachte voor een overval op een hotel aan Pieter de Hoochweg in Rotterdam. De mannen zouden een kamer in het hotel rond 23.30 uur hebben overvallen.

De mannen bedreigde de bezoeker van het hotel met een vuurwapen en gingen er vervolgens met enkele persoonlijke eigendommen vandoor. De mannen vertrokken in een auto die snel kon worden getraceerd. Hierop kon de auto worden staande gehouden en de verdachten in de boeien geslagen.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!