Door aanhoudende samenscholing parkeerplaatsen Charloisse Lagedijk Rotterdam afgesloten met betonblokken

maandag 6 april 2020 11:50

Rotterdam – Door aanhoudende samenscholing van groepen jongeren heeft de politie de parkeerplaatsen rondom de Charloisse Lagedijk afgezet met betonblokken. De politie waarschuwt om niet te komen “chillen”.

Volgens de politie bleven er groepen jongeren afspreken op de parkeerplaatsen. Deze hielden zich niet aan de Corona-maatregelen. Voor de politie was het dus noodzakelijk om de parkeerplaatsen af te zetten met betonnen blokken.

Mensen die alsnog in de omgeving gaan “chillen”, riskeren een dure boete.


 

 

0 reacties

Door aanhoudende samenscholing parkeerplaatsen Charloisse Lagedijk Rotterdam afgesloten met betonblokken
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Door aanhoudende samenscholing van groepen jongeren heeft de politie de parkeerplaatsen rondom de Charloisse Lagedijk afgezet met betonblokken. De politie waarschuwt om niet te komen “chillen”.

Volgens de politie bleven er groepen jongeren afspreken op de parkeerplaatsen. Deze hielden zich niet aan de Corona-maatregelen. Voor de politie was het dus noodzakelijk om de parkeerplaatsen af te zetten met betonnen blokken.

Mensen die alsnog in de omgeving gaan “chillen”, riskeren een dure boete.


 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!