18-jarige Rotterdammer aangehouden voor zware mishandeling metrostation Maashaven

dinsdag 7 april 2020 17:49

Rotterdam -De politie heeft zondagavond een 18-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van de zware mishandeling bij metrostation Maashaven op 18 januari. Hierbij raakte een 59-jarige man gewond.

Op de betreffende zaterdagmiddag was het slachtoffer op weg naar huis, nadat hij een vergadering had bijgewoond in Rotterdam-Zuid. Rond 18.00 uur stapt hij uit bij de tramhalte op de Brielselaan en loopt naar metrostation Maashaven. Plotseling gaat hij onderuit en wordt het zwart voor zijn ogen.

Het slachtoffer verklaarde tegen de politie dat hij een duw kreeg, waardoor hij op de grond viel. Hierna is er op hem ingeschopt. Toen hij wilde opstaan kreeg hij een harde trap in zijn gezicht. De dader ging daarna weg. De politie vermoedt dat er een woordenwisseling vooraf ging. Het slachtoffer liep gekneusde ribben op, een gebroken oogkas en moest zelfs aan zijn verwondingen geopereerd worden. Momenteel herstelt hij hier nog van.

Afgelopen zondagavond heeft de verdachte zich zelf gemeld bij een politiebureau, waarop hij is aangehouden. Hij zit momenteel vast en wordt gehoord.

 

0 reacties

18-jarige Rotterdammer aangehouden voor zware mishandeling metrostation Maashaven
Schrijver:

 

 

Rotterdam -De politie heeft zondagavond een 18-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van de zware mishandeling bij metrostation Maashaven op 18 januari. Hierbij raakte een 59-jarige man gewond.

Op de betreffende zaterdagmiddag was het slachtoffer op weg naar huis, nadat hij een vergadering had bijgewoond in Rotterdam-Zuid. Rond 18.00 uur stapt hij uit bij de tramhalte op de Brielselaan en loopt naar metrostation Maashaven. Plotseling gaat hij onderuit en wordt het zwart voor zijn ogen.

Het slachtoffer verklaarde tegen de politie dat hij een duw kreeg, waardoor hij op de grond viel. Hierna is er op hem ingeschopt. Toen hij wilde opstaan kreeg hij een harde trap in zijn gezicht. De dader ging daarna weg. De politie vermoedt dat er een woordenwisseling vooraf ging. Het slachtoffer liep gekneusde ribben op, een gebroken oogkas en moest zelfs aan zijn verwondingen geopereerd worden. Momenteel herstelt hij hier nog van.

Afgelopen zondagavond heeft de verdachte zich zelf gemeld bij een politiebureau, waarop hij is aangehouden. Hij zit momenteel vast en wordt gehoord.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!