Klein kind krijgt heet water over zich heen, raakt ernstig gewond Blankenburgerpark Rotterdam

donderdag 9 april 2020 16:20

Rotterdam – Donderdagmiddag 9 april rond 15.50 uur is een Klein kind ernstig gewond geraakt toen ze heet water over zich heen kreeg. Dit gebeurde in een woning aan de aan de Blankenburgerpark in Rotterdam.

De hulpdiensten werden groots ingezet, inclusief het traumateam dat per auto arriveerde bij het incident om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Het slachtoffer werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto’s : Ingezonden foto

20200409161636.jpg

 

0 reacties

Klein kind krijgt heet water over zich heen, raakt ernstig gewond Blankenburgerpark Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Donderdagmiddag 9 april rond 15.50 uur is een Klein kind ernstig gewond geraakt toen ze heet water over zich heen kreeg. Dit gebeurde in een woning aan de aan de Blankenburgerpark in Rotterdam.

De hulpdiensten werden groots ingezet, inclusief het traumateam dat per auto arriveerde bij het incident om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Het slachtoffer werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto’s : Ingezonden foto

20200409161636.jpg

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!