Overleden man aangetroffen op schip in Rotterdam; dertien anderen met Corona-symptomen in isolatie gezet

vrijdag 10 april 2020 11:40

Rotterdam – Vrijdagmorgen 10 april rond 11.00 uur hebben hulpdiensten groots opgeschaald, nadat meerdere personen op een schip in Rotterdam symptomen van het Corona-virus hadden. Eén overleden persoon is aangetroffen.

Het schip lag bij Rhenus Logistics BV aan de Kesterenstraat in Rotterdam. Het zou volgens bronnen gaan om het schip genaamd Saipem FDS, een zogeheten kraanschip. Een aantal hulpdiensten werden het terrein van Rhenus in eerste instantie niet toegelaten door de beveiliging. Ze hebben voor het terrein gewacht, waarna ze even later toch het terrein op mochten.

8 april was er al iemand van het schip gehaald, waarbij het virus is vastgesteld. Nu zijn er nog eens dertien personen in isolatie gezet met verschijnselen. Er zal worden onderzocht of zij daadwerkelijk het virus hebben. Ook is er een overleden man aangetroffen. De doodsoorzaak moet nog worden vastgesteld.

Foto’s : AS Media Kevin Schenk

20200410113829.jpg

20200410113830.jpg20200410113836.jpg

 

0 reacties

Overleden man aangetroffen op schip in Rotterdam; dertien anderen met Corona-symptomen in isolatie gezet
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vrijdagmorgen 10 april rond 11.00 uur hebben hulpdiensten groots opgeschaald, nadat meerdere personen op een schip in Rotterdam symptomen van het Corona-virus hadden. Eén overleden persoon is aangetroffen.

Het schip lag bij Rhenus Logistics BV aan de Kesterenstraat in Rotterdam. Het zou volgens bronnen gaan om het schip genaamd Saipem FDS, een zogeheten kraanschip. Een aantal hulpdiensten werden het terrein van Rhenus in eerste instantie niet toegelaten door de beveiliging. Ze hebben voor het terrein gewacht, waarna ze even later toch het terrein op mochten.

8 april was er al iemand van het schip gehaald, waarbij het virus is vastgesteld. Nu zijn er nog eens dertien personen in isolatie gezet met verschijnselen. Er zal worden onderzocht of zij daadwerkelijk het virus hebben. Ook is er een overleden man aangetroffen. De doodsoorzaak moet nog worden vastgesteld.

Foto’s : AS Media Kevin Schenk

20200410113829.jpg

20200410113830.jpg20200410113836.jpg

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!