Eerste boetes voor geluidsoverlast in Nesselande

zaterdag 11 april 2020 13:59

Rotterdam – De politie is begonnen met het uitschrijven van boetes voor het veroorzaken van geluidsoverlast in Nesselande. Bewoners van de wijk zijn het harde gebrom van knallende uitlaten van motoren en auto’s helemaal zat. De politie heeft sinds vorig jaar zelf een systeem om direct ter plaatse het aantal Decibellen (DB) van voertuigen te meten.

Afgelopen week was ondanks het samenscholingsverbod toch redelijk druk en vanwege het mooie weer waren er groepen motorrijders aanwezig. Enkele rijders hadden de geluiddemper uit de uitlaat verwijderd. Ze werden betrapt door de politie en kregen een boete van 390 euro.

De politie zet rondom overlast van jeugd en motoren flink in in Nesselande. “Het strand is van iedereen, en de leefomgeving is belangrijk”, zo voegt de politie hieraan toe.


Foto : Politie Rotterdam Oost

 

0 reacties

Eerste boetes voor geluidsoverlast in Nesselande
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is begonnen met het uitschrijven van boetes voor het veroorzaken van geluidsoverlast in Nesselande. Bewoners van de wijk zijn het harde gebrom van knallende uitlaten van motoren en auto’s helemaal zat. De politie heeft sinds vorig jaar zelf een systeem om direct ter plaatse het aantal Decibellen (DB) van voertuigen te meten.

Afgelopen week was ondanks het samenscholingsverbod toch redelijk druk en vanwege het mooie weer waren er groepen motorrijders aanwezig. Enkele rijders hadden de geluiddemper uit de uitlaat verwijderd. Ze werden betrapt door de politie en kregen een boete van 390 euro.

De politie zet rondom overlast van jeugd en motoren flink in in Nesselande. “Het strand is van iedereen, en de leefomgeving is belangrijk”, zo voegt de politie hieraan toe.


Foto : Politie Rotterdam Oost

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!