Forse boete voor treinreiziger in Nieuwerkerk aan den IJssel

zaterdag 11 april 2020 10:19

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie heeft vrijdagmiddag een forse bekeuring uitgereikt aan een treinreiziger die zich niet hield aan het 1,5m afstand houden en het ook nodig vond om een conducteur te beledigen.

De man werd uit de trein gehaald bij station Nieuwerkerk en kreeg van de agenten een bekeuring voor het overtreden van de noodverordening. De boete van 390 euro + 9 euro administratiekosten zal hem nog lang bijblijven.

Foto : Politie Nieuwerkerk aan den IJssel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Forse boete voor treinreiziger in Nieuwerkerk aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie heeft vrijdagmiddag een forse bekeuring uitgereikt aan een treinreiziger die zich niet hield aan het 1,5m afstand houden en het ook nodig vond om een conducteur te beledigen.

De man werd uit de trein gehaald bij station Nieuwerkerk en kreeg van de agenten een bekeuring voor het overtreden van de noodverordening. De boete van 390 euro + 9 euro administratiekosten zal hem nog lang bijblijven.

Foto : Politie Nieuwerkerk aan den IJssel

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!