Inbrekers Nieuwerkerk aan den IJssel opgepakt op de Europalaan

zaterdag 11 april 2020 10:25

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie heeft afgelopen nacht drie mannen aangehouden voor het plegen van een inbraak in een garagebox in Nieuwerkerk. De politie kreeg de melding van een buurtbewoner welke een goede beschrijving van de auto had doorgegeven.

De politie van de eenheid Rotterdam stonden hun collega’s van de Eenheid Den Haag bij en troffen de auto aan op de N219 Europalaan. De auto werd tot stoppen gemaand en de drie inzittenden konden worden aangehouden.

Inbrekers op heterdaad betrapt! Afgelopen nachtdienst kregen wij een melding van een inbraak heterdaad in Nieuwerkerk…

Gepostet von Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland. am Freitag, 10. April 2020

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Inbrekers Nieuwerkerk aan den IJssel opgepakt op de Europalaan
Schrijver:

 

 

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie heeft afgelopen nacht drie mannen aangehouden voor het plegen van een inbraak in een garagebox in Nieuwerkerk. De politie kreeg de melding van een buurtbewoner welke een goede beschrijving van de auto had doorgegeven.

De politie van de eenheid Rotterdam stonden hun collega’s van de Eenheid Den Haag bij en troffen de auto aan op de N219 Europalaan. De auto werd tot stoppen gemaand en de drie inzittenden konden worden aangehouden.

Inbrekers op heterdaad betrapt! Afgelopen nachtdienst kregen wij een melding van een inbraak heterdaad in Nieuwerkerk…

Gepostet von Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland. am Freitag, 10. April 2020

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!