Tweede verdachte aangehouden voor overval op goudwisselkantoor Dorpsweg Rotterdam

zaterdag 11 april 2020 11:04

Rotterdam – Agenten hebben vrijdagavond een 22-jarige man aangehouden als verdachte voor een overval op een goudwisselkantoor aan de Dorpsweg in Rotterdam. De overval vrijdagmorgen omstreeks 10.45 uur gepleegd door twee mannen, de één droeg een handhavingsuniform en de ander een shirt en een pet die mogelijk op dat van het politieuniform leken.

Agenten waren snel ter plaatse en wisten doormiddel van waarschuwingsschoten in de Sternstraat een 27-jarige man uit Den Haag aan te houden. Een arrestatieteam ging op zoek naar de tweede verdachte maar werd in eerste instantie niet meer aangetroffen.

De man werd echter herkend op camerabeelden waarna een speciaal politieteam hem alsnog ging ophalen. De twee mannen zitten vast en zullen zich moet verantwoorden bij een rechter.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Tweede verdachte aangehouden voor overval op goudwisselkantoor Dorpsweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben vrijdagavond een 22-jarige man aangehouden als verdachte voor een overval op een goudwisselkantoor aan de Dorpsweg in Rotterdam. De overval vrijdagmorgen omstreeks 10.45 uur gepleegd door twee mannen, de één droeg een handhavingsuniform en de ander een shirt en een pet die mogelijk op dat van het politieuniform leken.

Agenten waren snel ter plaatse en wisten doormiddel van waarschuwingsschoten in de Sternstraat een 27-jarige man uit Den Haag aan te houden. Een arrestatieteam ging op zoek naar de tweede verdachte maar werd in eerste instantie niet meer aangetroffen.

De man werd echter herkend op camerabeelden waarna een speciaal politieteam hem alsnog ging ophalen. De twee mannen zitten vast en zullen zich moet verantwoorden bij een rechter.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!