Meerdere woningen, voertuigen en personen in Waddinxveen beschoten met luchtbuks

zondag 12 april 2020 11:59

Waddinxveen – In de omgeving van de Zuidkade en de Heemraadweg in Waddinxveen is afgelopen nacht tussen 22.00 uur en 01.00 uur op meerdere woningen, voertuigen en personen geschoten met vermoedelijk een luchtbuks. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie kwam snel op de meldingen af en ging op onderzoek af. Ook agenten zijn tijdens het onderzoek beschoten. Op meerdere locaties zijn loden balletjes aangetroffen. Bij meerdere woningen is de politie op zoek gegaan naar verdachten, maar helaas zonder succes. Gelukkig is er niemand gewond geraakt.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of gehoord. Ook andere informatie wat bruikbaar kan zijn voor het onderzoek, is welkom. U kunt tips melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

 

0 reacties

Meerdere woningen, voertuigen en personen in Waddinxveen beschoten met luchtbuks
Schrijver:

 

 

Waddinxveen – In de omgeving van de Zuidkade en de Heemraadweg in Waddinxveen is afgelopen nacht tussen 22.00 uur en 01.00 uur op meerdere woningen, voertuigen en personen geschoten met vermoedelijk een luchtbuks. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie kwam snel op de meldingen af en ging op onderzoek af. Ook agenten zijn tijdens het onderzoek beschoten. Op meerdere locaties zijn loden balletjes aangetroffen. Bij meerdere woningen is de politie op zoek gegaan naar verdachten, maar helaas zonder succes. Gelukkig is er niemand gewond geraakt.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of gehoord. Ook andere informatie wat bruikbaar kan zijn voor het onderzoek, is welkom. U kunt tips melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!