Meerdere woningen, voertuigen en personen in Waddinxveen beschoten met luchtbuks

Date:

Deel bericht:

Waddinxveen – In de omgeving van de Zuidkade en de Heemraadweg in Waddinxveen is afgelopen nacht tussen 22.00 uur en 01.00 uur op meerdere woningen, voertuigen en personen geschoten met vermoedelijk een luchtbuks. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie kwam snel op de meldingen af en ging op onderzoek af. Ook agenten zijn tijdens het onderzoek beschoten. Op meerdere locaties zijn loden balletjes aangetroffen. Bij meerdere woningen is de politie op zoek gegaan naar verdachten, maar helaas zonder succes. Gelukkig is er niemand gewond geraakt.

- Advertisement -

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of gehoord. Ook andere informatie wat bruikbaar kan zijn voor het onderzoek, is welkom. U kunt tips melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Ravage nadat automobilist geparkeerde auto’s ramt Noordkade Waddinxveen

Waddinxveen - Een automobilist heeft vrijdagavond voor een ravage gezorgd op de Noordkade in Waddinxveen. De bestuurder raakte...

Autoverhuurder vindt pony’s in bestelbus

Woensdag 27 december had een verhuurder van onder andere bestelbusjes en wel heel bijzondere vondst. In een busje...

Politie onderzoekt inbraakpoging bij juwelier in Waddinxveen

Waddinxveen - De politie is op zoek naar getuigen van een inbraakpoging bij een juwelier aan het Koningin...

Politie valt pand binnen tijdens illegaal pokertournooi in Waddinxveen

Waddinxveen - De politie, gemeente en kansspelautoriteit zijn zaterdagavond een verenigingsgebouw in Waddinxveen binnen gevallen. Dat deze ze...