zondag, januari 24, 2021

Meerdere woningen, voertuigen en personen in Waddinxveen beschoten met luchtbuks

Waddinxveen – In de omgeving van de Zuidkade en de Heemraadweg in Waddinxveen is afgelopen nacht tussen 22.00 uur en 01.00 uur op meerdere woningen, voertuigen en personen geschoten met vermoedelijk een luchtbuks. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie kwam snel op de meldingen af en ging op onderzoek af. Ook agenten zijn tijdens het onderzoek beschoten. Op meerdere locaties zijn loden balletjes aangetroffen. Bij meerdere woningen is de politie op zoek gegaan naar verdachten, maar helaas zonder succes. Gelukkig is er niemand gewond geraakt.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of gehoord. Ook andere informatie wat bruikbaar kan zijn voor het onderzoek, is welkom. U kunt tips melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Related Articles

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Politievoertuig betrokken bij aanrijding Erasmusbrug Rotterdam

0
Rotterdam - Agenten van de eenheid Rotterdam zijn afgelopen nacht betrokken geraakt bij een ongeluk...

Onderzoek naar brand in lege kamer verpleeghuis West-Varkenoordseweg Rotterdam

0
Rotterdam - De politie en brandweer zijn een onderzoek gestart naar een onverklaarbare brand in...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg