Politiehelikopter landt in park Maaswijk Spijkenisse

zondag 12 april 2020 10:12

Spijkenisse – De politie is zondagmorgen op zoek gegaan naar mogelijke vermiste personen in het Maaswijkpark in Spijkenisse. Een omstander had onbeheerde fietsen aangetroffen en vertrouwde dit niet waarop de politie werd gebeld. De agenten vertrouwden het ook niet en vroegen een helikopter ter plaatse.

De helikopter heeft een geruime tijd boven het park gevlogen en is ook geland. Uiteindelijk is er één persoon aangetroffen welke helemaal van de wereld was door alcohol en medicijnen gebruik. De persoon hoefde echter niet naar het ziekenhuis.

Naast de aangetroffen fietsen werden er nog meer goederen aangetroffen, het lijkt erop dat er een feestje heeft plaatsgevonden. De politie doet nader onderzoek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politiehelikopter landt in park Maaswijk Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – De politie is zondagmorgen op zoek gegaan naar mogelijke vermiste personen in het Maaswijkpark in Spijkenisse. Een omstander had onbeheerde fietsen aangetroffen en vertrouwde dit niet waarop de politie werd gebeld. De agenten vertrouwden het ook niet en vroegen een helikopter ter plaatse.

De helikopter heeft een geruime tijd boven het park gevlogen en is ook geland. Uiteindelijk is er één persoon aangetroffen welke helemaal van de wereld was door alcohol en medicijnen gebruik. De persoon hoefde echter niet naar het ziekenhuis.

Naast de aangetroffen fietsen werden er nog meer goederen aangetroffen, het lijkt erop dat er een feestje heeft plaatsgevonden. De politie doet nader onderzoek.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!