Uitslaande brand zorgt voor grote schade in Rijswijkse woning

zondag 12 april 2020 11:34

Rijswijk – Zondag 12 april heeft er rond 7:45 uur een felle woningbrand gewoed aan de Van Vredenburchweg.

De melder gaf aan dat de bewoners waarschijnlijk nog binnen waren tijdens de brand. Hierdoor werd ook het Mobiel Medische Team (MMT) gealarmeerd. Toen bleek dat zij de woning al via de achterzijde wisten te verlaten, werd het MMT geannuleerd. Wel zijn twee bewoners ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Vanwege de hevigheid van de brand werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’. De woning heeft veel schade opgelopen door het incident. Ook zorgde de brand voor een gaslek bij de meterkast. Netbeheerder Stedin heeft gezorgd voor de afhandeling hiervan.

Team Salvage helpt de bewoners bij de verdere afhandeling van de schade. De woning is door de schade tijdelijk onbewoonbaar.


Fotograaf: Remco Gerritsen

 

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Flinke uitslaande brand in woning aan de Vredenburchweg (Rijswijk) – 112 Groene Hart - […] Gedeeld: Nieuws op Beeld […]

Uitslaande brand zorgt voor grote schade in Rijswijkse woning
Schrijver:

 

 

Rijswijk – Zondag 12 april heeft er rond 7:45 uur een felle woningbrand gewoed aan de Van Vredenburchweg.

De melder gaf aan dat de bewoners waarschijnlijk nog binnen waren tijdens de brand. Hierdoor werd ook het Mobiel Medische Team (MMT) gealarmeerd. Toen bleek dat zij de woning al via de achterzijde wisten te verlaten, werd het MMT geannuleerd. Wel zijn twee bewoners ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Vanwege de hevigheid van de brand werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’. De woning heeft veel schade opgelopen door het incident. Ook zorgde de brand voor een gaslek bij de meterkast. Netbeheerder Stedin heeft gezorgd voor de afhandeling hiervan.

Team Salvage helpt de bewoners bij de verdere afhandeling van de schade. De woning is door de schade tijdelijk onbewoonbaar.


Fotograaf: Remco Gerritsen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!