Boefjes gepakt na scooterdiefstal Clara de Vriesstraat Rotterdam

maandag 13 april 2020 21:16

Rotterdam – De politie heeft maandagmiddag twee mannen aangehouden na het plegen van een scooterdiefstal. Agenten zagen de scooter rijden in de omgeving van Zevenkamp en zette de achtervolging in. Op de Clara de Vriesstraat ging het duo onderuit en ging te voet verder.

De wijkagenten waren echter een heel stuk sneller en grepen de twee boefjes bij de kladden nabij de volkstuinvereniging. De twee mannen zitten vast en de scooter is in beslag genomen. De eigenaar daarvan is kennis gesteld.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Boefjes gepakt na scooterdiefstal Clara de Vriesstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft maandagmiddag twee mannen aangehouden na het plegen van een scooterdiefstal. Agenten zagen de scooter rijden in de omgeving van Zevenkamp en zette de achtervolging in. Op de Clara de Vriesstraat ging het duo onderuit en ging te voet verder.

De wijkagenten waren echter een heel stuk sneller en grepen de twee boefjes bij de kladden nabij de volkstuinvereniging. De twee mannen zitten vast en de scooter is in beslag genomen. De eigenaar daarvan is kennis gesteld.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!