Minderjarige schiet met balletjespistool op man Jacques Dutilhweg Rotterdam

maandag 13 april 2020 23:46

Rotterdam – Handhavers van de gemeente Rotterdam hebben zondagmiddag een balletjespistool in beslag genomen nadat zij zagen dat er in de wijk ‘s-Gravenland mee werd geschoten op een man door een minderjarige verdachte.

Handhavers hoorden het geluid en wisten dat het niet om een echt pistool ging en besloten zelf op de jongeman af te stappen. De jongeman vluchtte terug naar huis en daar bleek de beschoten man zijn vader te zijn.

Het wapen is in beslag genomen en zal worden vernietigd door de politie, zij zullen het incident verder oppakken.

Foto’s : Handhaver Ende

 

0 reacties

Minderjarige schiet met balletjespistool op man Jacques Dutilhweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Handhavers van de gemeente Rotterdam hebben zondagmiddag een balletjespistool in beslag genomen nadat zij zagen dat er in de wijk ‘s-Gravenland mee werd geschoten op een man door een minderjarige verdachte.

Handhavers hoorden het geluid en wisten dat het niet om een echt pistool ging en besloten zelf op de jongeman af te stappen. De jongeman vluchtte terug naar huis en daar bleek de beschoten man zijn vader te zijn.

Het wapen is in beslag genomen en zal worden vernietigd door de politie, zij zullen het incident verder oppakken.

Foto’s : Handhaver Ende

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!