Motorrijder scheurt met 150km/u door bebouwde kom Vaanweg – S124 Rotterdam

maandag 13 april 2020 13:23

Rotterdam – Maandagmorgen 13 april heeft de politie een motorrijder van de weg gehaald welke de maximumsnelheid met ruim 100km/u overschreed. De motorrijder viel op de Vaanweg op vanwege de hoge snelheid en het negeren van een rood stoplicht.

Agenten wisten de snelheidsduivel van de weg te plukken en vroegen hem naar zijn rijbewijs. Dit bleek hij niet te hebben, de man zal een forse bekeuring te wachten staan en zijn motor is in beslag genomen.

Foto’s : Politie Charlois

 

0 reacties

Motorrijder scheurt met 150km/u door bebouwde kom Vaanweg – S124 Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Maandagmorgen 13 april heeft de politie een motorrijder van de weg gehaald welke de maximumsnelheid met ruim 100km/u overschreed. De motorrijder viel op de Vaanweg op vanwege de hoge snelheid en het negeren van een rood stoplicht.

Agenten wisten de snelheidsduivel van de weg te plukken en vroegen hem naar zijn rijbewijs. Dit bleek hij niet te hebben, de man zal een forse bekeuring te wachten staan en zijn motor is in beslag genomen.

Foto’s : Politie Charlois

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!