Vijf bekeuringen voor overtreding noodverordening Raadhuisplein Krimpen aan den IJssel

maandag 13 april 2020 21:10

Krimpen aan den IJssel – De politie heeft maandagmiddag 13 april op het Raadhuisplein meerdere bekeuringen uitgeschreven voor het overtreden van de noodverordening. Het groepje jongeren hield zich ondanks eerdere waarschuwing toch weer niet aan de regels voor het afstand houden en het negeren van het samenscholingsverbod.

De wijkagent schrijft op Twitter dat ze deze week allemaal al een keer waren gewaarschuwd. Aldaar dit klaarblijkelijk niet heeft geholpen kregen vijf personen een bekeuring van 390 euro.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vijf bekeuringen voor overtreding noodverordening Raadhuisplein Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – De politie heeft maandagmiddag 13 april op het Raadhuisplein meerdere bekeuringen uitgeschreven voor het overtreden van de noodverordening. Het groepje jongeren hield zich ondanks eerdere waarschuwing toch weer niet aan de regels voor het afstand houden en het negeren van het samenscholingsverbod.

De wijkagent schrijft op Twitter dat ze deze week allemaal al een keer waren gewaarschuwd. Aldaar dit klaarblijkelijk niet heeft geholpen kregen vijf personen een bekeuring van 390 euro.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!