Zeventien bekeuringen na feest op dak van woningen Mijnsherenlaan Rotterdam

maandag 13 april 2020 21:46

Rotterdam – De politie heeft zondagavond zeventien bekeuringen uitgeschreven voor een feestje op het dak van woningen aan de Mijnsherenlaan in Rotterdam-Zuid. Agenten werden getipt over het feestje en gingen op onderzoek uit.

Bij de controle bleek er inderdaad een feestje gehouden te worden, agenten besloten om eveneens naar het dak toe te gaan. Sommigen van de feestbeesten probeerden zich nog te verstoppen om aan de boete te ontkomen maar het was al te laat. Zeventien bekeuringen voor het overtreden van het samenscholingsverbod en het onvoldoende afstand houden werden er uitgeschreven.

Foto’s : Politie Charlois

 

0 reacties

Zeventien bekeuringen na feest op dak van woningen Mijnsherenlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft zondagavond zeventien bekeuringen uitgeschreven voor een feestje op het dak van woningen aan de Mijnsherenlaan in Rotterdam-Zuid. Agenten werden getipt over het feestje en gingen op onderzoek uit.

Bij de controle bleek er inderdaad een feestje gehouden te worden, agenten besloten om eveneens naar het dak toe te gaan. Sommigen van de feestbeesten probeerden zich nog te verstoppen om aan de boete te ontkomen maar het was al te laat. Zeventien bekeuringen voor het overtreden van het samenscholingsverbod en het onvoldoende afstand houden werden er uitgeschreven.

Foto’s : Politie Charlois

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!