Verdachte van inbraak aangehouden in Waddinxveen

Date:

Deel bericht:

Waddinxveen – De politie heeft dinsdag 14 april een verdachte aangehouden op verdenking van een inbraak op de Eksterdreef. De politie komt graag in contact met eventuele getuigen.

Rond half drie ’s middags had er een inbraak plaatsgevonden op de Eksterdreef. Agenten hebben na een achtervolging de verdachte aangehouden op de Gruttodreef, waarbij hij mogelijk onderweg inbrekerswerktuig heeft gedumpt.

- Advertisement -

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die de verdachte hebben zien lopen op en rond de Eksterdreef. Mogelijk droeg de man op dat moment geen spijkerbroek, maar een zwarte trainingsbroek. Ook is de politie op zoek naar het inbrekersgereedschap en vraagt mensen hiernaar uit te kijken.

Tips kunnen worden doorgegeven aan de politie onder vermelding van nummer: 2020104053, op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of op 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...

Traumahelikopter assisteert bij ernstige noodsituatie in een woning Zuidplaslaan Waddinxveen

Waddinxveen - Zondagmiddag 14 april omstreeks 13:45 zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident in een woning aan...

Ravage nadat automobilist geparkeerde auto’s ramt Noordkade Waddinxveen

Waddinxveen - Een automobilist heeft vrijdagavond voor een ravage gezorgd op de Noordkade in Waddinxveen. De bestuurder raakte...

Autoverhuurder vindt pony’s in bestelbus

Woensdag 27 december had een verhuurder van onder andere bestelbusjes en wel heel bijzondere vondst. In een busje...