Met de billen bloot door Leidschendam

Date:

Deel bericht:

Leidschendam – Woensdag 15 april zorgde een man voor enige consternatie in Leidschendam. Nadat hij in de Vliet was gevallen, rende hij poedelnaakt door het centrum, voordat hij werd aangehouden.

Even voor drieën s’ middags werden brandweer, politie en een ambulance gewaarschuwd voor een persoon te water langs de Delftsekade. De man zou naar eigen zeggen met kleding en al in het water zijn gevallen en daar al zijn kleren zijn verloren. Aan de overzijde was hij op de kant geklommen en had een plastic zeil bij een zorgcentrum meegenomen om zijn edele delen te bedekken.

- Advertisement -

Hierna rende de man ervandoor en zorgde voor de nodige verbaasde blikken in het centrum waar hij langskwam. Op aanwijzing van omstanders wist de politie de man te vinden. Hij probeerde ervandoor te gaan, maar werd na een korte achtervolging getackeld en in de boeien geslagen. De man zal worden overgedragen aan een zorgkader, gezien de verwarde indruk van de man. Hij raakte verder niet gewond.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Tesla aan gort na botsing met boom

Leidschendam - Maandagochtend 15 januari is een automobiliste gewond geraakt, nadat ze met haar auto op een boom...

Verdachte aangehouden in onderzoek naar dode Pool in Leidschendam

Leidschendam, Arnhem - De politie heeft op eerste kerstdag een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de overleden...

Dode man in Park Schakenbosch Leidschendam overleden door misdrijf

Leidschendam - Agenten troffen op donderdagochtend 21 december in een park aan de Frekeweg een overleden man aan....

Bandenprikker actief in Leidschendam

Leidschendam - De politie waarschuwt voor een actieve bandenprikker in de omgeving van het oude centrum van de...