Melding schietpartij blijkt loos Pietersberg Capelle aan den IJssel

donderdag 16 april 2020 00:43

Capelle aan den IJssel – De politie heeft rond middernacht een melding ontvangen van een harde knal, een omstander had gebeld en meldde dat er mogelijk geschoten was. Met drie wagens is er gezocht in de omgeving.

Agenten hebben onder andere het fietspad afgereden en nabij de Pietersberg gezocht, er is voor zover bekend niets aangetroffen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Melding schietpartij blijkt loos Pietersberg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De politie heeft rond middernacht een melding ontvangen van een harde knal, een omstander had gebeld en meldde dat er mogelijk geschoten was. Met drie wagens is er gezocht in de omgeving.

Agenten hebben onder andere het fietspad afgereden en nabij de Pietersberg gezocht, er is voor zover bekend niets aangetroffen.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!