Tweede verdachte van steekincident in Spijkenisse aangehouden

donderdag 16 april 2020 13:17

Spijkenisse -De politie heeft woensdagavond 15 april een tweede verdachte, een 18-jarige Schiedammer, aangehouden voor het steekincident op eerste Paasdag op de Wikkedreef.

Eerste paasdag (12 april) werd een 18-jarige man uit Spijkenisse rond 15.40 uur in een steeg mishandeld en neergestoken, en raakte daarbij zwaargewond. Een traumateam (MMT) moest ter plaatse komen ter ondersteuning en het slachtoffer werd onder spoedbegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij nog altijd ligt.

Een 21-jarige man uit Spijkenisse kon direct na het steekincident worden aangehouden. Na het horen van diverse getuigen en uitgebreid politieonderzoek kon de 18-jarige verdachte gisteravond in Schiedam worden aangehouden.

 

0 reacties

Tweede verdachte van steekincident in Spijkenisse aangehouden
Schrijver:

 

 

Spijkenisse -De politie heeft woensdagavond 15 april een tweede verdachte, een 18-jarige Schiedammer, aangehouden voor het steekincident op eerste Paasdag op de Wikkedreef.

Eerste paasdag (12 april) werd een 18-jarige man uit Spijkenisse rond 15.40 uur in een steeg mishandeld en neergestoken, en raakte daarbij zwaargewond. Een traumateam (MMT) moest ter plaatse komen ter ondersteuning en het slachtoffer werd onder spoedbegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij nog altijd ligt.

Een 21-jarige man uit Spijkenisse kon direct na het steekincident worden aangehouden. Na het horen van diverse getuigen en uitgebreid politieonderzoek kon de 18-jarige verdachte gisteravond in Schiedam worden aangehouden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!